Senioren aanBod

Eetcafe Zoelmond 2011

Zoelmonds Groene Eik-diner van start

Na een proefstart in juni is deze week het Groene Eik-diner van Senioren aanBod officieel van start gegaan. De opkomst was overweldigend: 33 personen hadden zich aangemeld. Onder de aanwezigen waren ook twee vertegenwoordigers van de Rabobank West-Betuwe vestiging Culemborg-Beusichem. Zij werden door bestuurslid Ruud Kelder van de Stichting Dorpshuis Beusichem-Zoelmond in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor de royale sponsoring die het mogelijk had gemaakt voor de beide dorpshuizen een nieuwe spoelmachine en voor dorpshuis De Groene Eik in Zoelmond bovendien de overige keukenbenodigdheden aan te schaffen om de bereiding van een diner voor zo'n grote groep senioren mogelijk te maken. De aanwezigen bedankten de vertegenwoordigsters van de Rabobank met een warm applaus. Na dit officiŽle gedeelte, genoten de aanwezigen van een 'koninklijke' maaltijd, die in het teken stond van Prinsjesdag. Het kookteam verdient alle lof.

Proefstart op 21 juni 2011

Zoelmond heeft nu ook een eigen eetcafť. Deze week was het dan zover. De Groene Eik opende haar deuren voor de Zoelmondse 55-plussers. Er wachtte hen een verrassing! Een enthousiast kookteam had een verrukkelijk driegangen diner klaargemaakt. Met zorg gedekte tafels en een vriendelijke bediening van de vrijwilligers zorgde voor een feestelijke sfeer.
Ook werd het menu voor de maand september gepresenteerd, dat een Koninklijk tintje krijgt i.v.m. de derde dinsdag van september. Het kookteam, dat een geweldige prestatie leverde, kan zeker rekenen op een groter aantal gasten in september. De Zoelmonders kunnen bijna elke maand feestelijk uit eten gaan in hun eigen dorp. Een aanwinst dus.

Zie ook Data voor alle eetcafes


Eerste Eetcafe-middag Zoelmond 21 juni 2011

Eetcafe Zoelmond - Senioren AanBod

Eetcafe Zoelmond op 20 september 2011

Dank aan Rabobank

De vrijwilligers in volle aktie

De eerste bezoekers

Top    Terug